Intalnirea cu D-l Cazacu Remus din 05.01.1212

In jos

Intalnirea cu D-l Cazacu Remus din 05.01.1212

Mesaj  Cristi 94C la data de Lun Ian 09, 2012 1:47 pm

Buna tuturor!
Azi am fost la Liceu și am grăit cu D-l Cazacu Remus, actualul Director al Liceului.
I-am prezentat proiectul nostru pe care l-a primit cu multa bucurie. El a crezut initial ca ne vom intalni doar generatia din care eu fac parte, "1994" clasa XII-C. Va imaginati reactia Domniei Sale auzind ca venim TOTI.
Am propus urmatorul program:
- Sambata 11 august pana la ora 12.30 - 13.00 sosirea "elevilor"
- 13.00 Pranzul la cantina (mancare gatita ca pentru elevi, exact cum mancam pe vremuri, cu coada la usa, cu pedagogi care sa tipe la noi, cu elevi nesimtiti care se bagau in fata Smile))) .... )
- in continuare discutii, vizite, pupaturi, farse, trasnai, pungi de apa, ...
- Seara, probabil ora 20.30 (+, -) CINA FESTIVA in Cantina urmata de Seara de dans probabil in Sala de sport, sa incapem toti.

Am intrebat de posibilitatea de cazare in Camin. Mi-a raspuns ca e posibil ca, camerele sa fie in curatenie, dezinfectare, dar urmeaza sa discutam in apropierea evenimentului. De asemenea, am intrebat de parcari si mi-a spus ca vom gasi solutii pe toate aleile si stradutele.

Mi-a spus ca ar fi bine daca ar invita autoritati si presa, avand in vedere amploarea evenimentului si posibilitatea de a promova Liceul. Am aprobat in numele vostru, asigurandu-l totodata de sprijinul nostru, al fostilor elevi in limita posibilitatilor. L-am invitat sa ni se alature si sa ne solicite, pentru ca noi suntem ISTORIA PTTR-ului.

I-am pomenit de o Carte de Onoare pe care sa o puna la indemana, in care sa semnam cu totii cand mai trecem pe acolo. Mi-a aratat-o, exista si o sa fie disponibila. La fel i-am spus ca e posibil sa fie mai multe intalniri organizate, cu cei care nu reusesc sa ajunga pe 11 august.

I-am spus si de Concursul cu sedinta foto si m-a asigurat ca la urmatorul Consiliu profesoral o sa anunte si sa analizeze problema.

Acum, noi trebuie sa gasim doua sau trei persoane din Bacau sau apropiere prin care Liceul sa tina legatura cu noi, ale caror date de contact sa fie la Domnul Cazacu.

In mare cam asta e povestea. Trebuie sa remarc si eu, cum au facut-o Gabriel Carnu si Dan Stoleru, bucuria si amabilitatea cu care am fost primit, la fel si sprijinul neconditionat promis. De acum depinde de noi sa ne organizam frumos si din timp. Trebuie de pastrat legatura si de vazut ce cheltuieli sunt (aici trebuie inclusa si masa profesorilor, inginerilor, maistrilor si pedagogilor). Putem gasi si sponsori ai intalnirii, avand in vedere participarea autoritatilor si a presei.
Eu am urnit "caruta", hai sa nu o lasam sa se opreasca si sa ajunga intacta la final.

_________________
Promotia 1994, XII C - Ababei Cristian Catalin
avatar
Cristi 94C
mititel
mititel

Mesaje : 57
Data de inscriere : 05/11/2011
Varsta : 42
Localizare : Gavi - IT

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum