REGULAMENT

In jos

REGULAMENT

Mesaj  Admin la data de Sam Noi 05, 2011 8:55 am


REGULA DE AUR:
Pe acest forum au acces DOAR absolventi ai "Liceului PTTR"

Reguli generale
1. Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi subiect sau scrierii aiurea a mesajului dumneavoastra. Puteti folosi functia de CAUTARE.

2. Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu folositi grupari de litere de genul tz sau sh in locul diacriticelor; dupa semnele de punctuatie folositi spatiu; incepeti fraza cu litera mare. Nu repetati acelasi caracter de multe ori, gen !!!!!???.

3. Scrieti mesaje a caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.

4. Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda.

5. Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale.

6. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepturilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: Blocarea accesului si stergerea mesajului si a contului.

7. Inregistrarea pe forum cu nick-uri obscene sau jignitoare, precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum. Folositi numele real, suntem Familia PTTR. Nu credem ca Dracula, Spiderman, Superman, Alcolicu, Mutu, Becali, etc au treaba pe acest forum.

8. Mesajele trebuie sa fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.

9. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare ...", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah ... prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.

10. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului.


Recomandari
* nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
* nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
* nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
* nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
* nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus.
* este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.
* nu includeti in semnatura dumneavoastra diverse mesaje obscene, adrese de mail, imagini sau mai multe link-uri ce nu sunt personale. Este permisa scrierea unui singur link exterior forumului, o adresa de mail sau scrierea unui text descriptiv de maximum 3 randuri;
* treceti numele avut in timpul liceului si locatia in semnatura.


Moderatori
- Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL PLS, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum.
- Nu trimiteti mesaje cu continut personal sau mesaje nesolicitate (spam) membrilor forumului. Mesageria privata, ca mijloc de comunicare in cadrul forumului, trebuie folosita doar la cererea uneia dintre partile aflate in discutie. Abuzul, in aceasta privinta, poate duce la desfiintarea contului.
- Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului). Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident). Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactati Managerul Forumului pentru a lamuri acesta situatie (si moderatorul poate fi sanctionat la randul sau, putand chiar pierde statutul de moderator).


Propaganda electorala, religioasa sau de orice alt fel este INTERZISA.

Admin
Admin

Mesaje : 2
Data de inscriere : 04/11/2011

Vezi profilul utilizatorului http://pttr.mioforum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum